in

Nataša je NASTAVNICA u koju su zaljubljeni svi UČENICI: Problem nastaje kad TATE krenu da joj se UDVARAJU, traže i bolje ocene za svoju DECU

Zadivljujuća plavuša, koja ima blizu 30 hiljada pratilaca na TikToku, otkrila je da interesovanje za njom raste čim saznaju da je nastavnica geografije. Čak i očevi njenih učenika pokušavaju da je odvuku u krevet, a nije propusila ni da objasni da često nude pažnju u zamenu za bolje ocene.

Printscreen/TikTok

 

Iako svi smo bili tajno zaljubljeni u jednog od naših nastavnika dok smo odrastali – Nataša Koldston, 28, iz Teksasa, SAD, nije samo tiha patnja učenika već i njihovih očeva.

Njeni fanovi su toliko fascinirani njenom lepotom da je otvoreno mole za sastanak, a Nataša se ne libi da podeli snimak u uskoj odeći i pita kako izgleda.

„Mogu li da dobijem privatne časove“ napisao je ispod njenog videa jedan komentator dok je drugi dodao da sa njenog časa nikada ne bi pobegao.

Printscreen/TikTok

 

Uprkos tome što je muškarci svakodnevno jure, zgodna učiteljica je otkrila da je trenutno sama i da nema partnera.

Nedavno je još jedna učiteljica zapalila internet nakon što je rekla da voli da nosi neprikladnu odeću u školu. Gospođica Sesil, koja je podelila video na kojem prikazuje koju garderobu bira za posao, na TikToku, kaže da ljudi pretpostavljaju da su svi vaspitači „stari i dosadni“. U jednom video snimku, ona pozira pred kamerom dok pokazuje šta nosi na posao – i šta je ispod nje. Mnogi smatraju da ovo ipak nije prikladno.