in

Muž je ostavio zbog BRADE, a ona je obožava: Sve dok ne progovori, ljudi misle da je MUŠKARAC

Mandep Kaur iz Pendžaba u Indiji udala se za svog sada bivšeg muža 2012. godine i godinama su živeli kao svaki prosečan indijski par. Međutim, tada su joj počele da rastu dlake na licu, iako ih nikada ranije nije imala. I nije se radilo o tankim, jedva vidljivim dlačicama, već o crnim, gustim dlakama kakve imaju tamošnji muškarci. Počeli su da joj rastu brkovi i brada.

Njenom mužu se to nikako nije dopalo, pa je zatražio razvod, a Mandep je pala u depresiju. Vremenom je shvatila da ne može tako da živi, pa je počela da posećuje Gurdvaru – mesto obožavanja među Sikhima, pripadnicima religije koja je nastala u toj zemlji. Tamo ju je blagoslovio Guru Sahib, a zahvaljujući njegovim učenjima, Mandip je naučila da prihvati njenu kosu na licu i prestala je da se brije. Kaže da je brada  sada njena najbolja osobina.

Počela je da nosi turban i da vozi motocikl. Mnogi misle da je muškarac dok ne progovori. Takođe, pridružila se svojoj braći u poslovima vezanim za poljoprivredu, prenosi Mirror. Nije pomenuto da li je poznat uzrok iznenadne pojave dlaka kod ove žene, a više njenih fotografija pogledajte u GALERIJI.