in

Mladenci POBEGLI sa venčanja da bi otišli na njen KONCERT: Goste požurili kući a onda im je pevačica OVO priredila!

Svaka žena ima svoj san o tome kako želi da joj izgleda venčanje i ko će im tom prilikom pevati. Pa tako su jedni mladenci odlučili da svoj san pretvore u javu. 

Oni su skratili ceremoniju kako bi požurili na Adelin koncert u Las Vegasu.

Mlada po imenu Gebi objavila je trenutak kada je Adel stigla do oduševljenih mladenaca i odlučila da im priušti uspomenu koju će pamtiti. Naime, pevačica se zaustavila i pozdravila ih, a zatim je kleknula i potpisala se na mladinu venčanicu.

 

 

– Vikendi s Adele. Moj svet je savršen – pronašla sam ljubav svog života i ovaj čovek je bio odlučan da Adel peva na našem venčanju… Sedam godina kasnije svi naši snovi su se ostvarili. Hvala, Adel, što si nam stvorila uspomenu za ceo život -, napisala je srećna mlada.

 “Čestitamo! Tako zabavno!” napisala je jedna korisnica, a druga dodala: “Dobar provod u Las Vegasu, ovo ćete pamtiti”, dok je treća napisala: “Kako lep trenutak i sećanje koje ćeš imati zauvek, čestitam.”

Podsetimo, Adel takođe ima razloga za slavlje. Nedavno je objavljena vest da se dve godine nakon veze verila za dečka Riča Pola, a venčanje bi trebalo da se održi ovog leta.

BONUS VIDEO