in

Milca iz Bora nam se požalila: Postala sam MAJKA pre četiri meseca, najbolja drugarica me napala jer sam se ovako porađala

– Iskreno, bila sam u blagom šoku, kad mi je drugarica sa kojom se družim 20 godina zamerila što sam koristila epidural- započela je Milica svoju ispovest, pa dodala da smatra da je to najnormalnija stvar danas i da ne razume žene koje se i sada bave ovakvim stvarima…

Ona je takođe rekla i da to nije očekivala od tako bliske osobe, koja ima dvoje dece da sudi novopečenoj majci, kojoj samo treba podrška i rayumevanje.

– Ne znam da li sam burno reagovala, ali ona me je pitala kakva sam ja to majka kad sam na samom početku htela da izbegnem bol. Pola sata je pričala o tome kako se ona oba puta lako porodila i da bolovi trreba da se istrpe, da bi majka na početku postala svesna kakve muke nosi roditljstvo. Rekla je da ne razume moderne i razmažene žene, a očito je da je mislila i na mene. Više ne razgovaramo.

Milica se osvrnula i na tok porođaja i istakla da je to bio plan od trenutka kada je ostala trudna. Rekla je i da je sve proteklo kako treba i da bi svakoj ženi samo poželela porođaj lišen bola.

– Poželela bih svakoj ženi porođaj kakav sam ja imala, a opet ne mešam se ja u tuđe izbore. Samo me zanima zašto to rade druge žene? Ja sam imala puno poverenje u svoju drugaricu, a ona me je razočarala. Volela bih da žena ženi bude drug, prijatelj i oslonac, posebno u ovim trenucima, zaključila je Milica.

Kakvo je vaše mišljenje? Da li je Milica pametno postupila kad je prekinula odnose sa drugaricom iz detinjstva?