in

Megan i princ Hari krstili ćerku: Iz KRALJEVSKE porodice se niko nije pojavio, a evo i zašto

Krštenje se održalo u strogoj tajnosti, te su samo najbliži ljudi znali za to, a samoj svečanosti prisustvovalo je svega dvadesetak najbližih prijatelja i porodice, uključujući milijardera Tajlera Perija, koji je Lilibetin kum.

Megan i Hari su u svojoj vili organizovali anglikansku ceremoniju, izveštava Daily Mail. Nakon što je devojčicu krstio anglikanski biskup Los Anđelesa, gosti i članovi Meganine porodice, ukljujući majku Doriju Ragland, plesali su uz plejlistu pesama sa Harijevog i Meganinog venčanja, tvrdi izvor, što su kasnije i potvrdili predstavnici za štampu Saseksovih.

Bio je prisutan i gospel hor, koji je izveo pesme Oh, Happy Day i This Little Light of Mine, koje su, takođe, pevane na svadbi ovog para.

Nažalost, svečanosti nije prisustvovao niko iz kraljevske porodice iako su uredno dobili pozivnice. Čarls je umesto krštenja unuke zakazao sastanak s guvernerom Zapadne Australije i njegovom suprugom u Bakingemskoj palati, pišu britanski mediji.

Njegova supruga nije bila prisutna jer je oplakivala smrt svog zeta Sajmona Eliota, koji je preminuo pre nekoliko dana. Nije poznato koji izgovor simali Kejt Midlton i princ Vilijam, Harijev brat, ali je svakako tužno da cenu očevog dugog jezika plaća Lilibet koja nizašta nije kriva, te da se i na taj način pravi jaz između dece.

Ostaje samo da vidimo da li će se odnos zaraćene braće popraviti u godinama koje slede, te će Arči i Lilibet ipak imati prisniji odnos sa Vilijamovom decom.

BONUS VIDEO