in

Madona opet ŠOKIRALA javnost: Pozirala je kao Bogorodica sa EKSPLICITNIM detaljima, ljudi su BESNI, žele da je “razapnu”

Najnovije fotografije kaljice popa Madone, izazvale su ogroman broj negativnih komentara na društvenim mrežama. 

Ona na slikama pozira kao Bogorodica a zatim su sledeće fotografije poput Tajne večere, gde ona pozira kao Isus Hrist, dok je pored nje obnažena devojka. 

Slike, koje su snimili fotografi Luiđi i Jango, ističu pevačicu kao uplakanu Devicu Mariju, zajedno sa mačem, srcem probijenim kroz spoljašnju stranu njenih grudi

 

“U ovom posebnom izdanju Madona ponovno postaje Madona: ikona. Ne samo otelotvoljenje muzičkog trenda ili stila odevanja, već figura jednako uznemirujuća koliko i sveta”.

 

 

Ovo će biti specijalno izdanje  “Veniti fera” te će biti dostupno samo u pojedinim zemljama. 

U članku koji prati fotografije, Madona govori o feminizmu, seksualnosti, veri i različitosti, povratku na scenu i planovima za svoj dugoočekivani biografski film.

 

 

– Ovo je dobar trenutak za mene: skupljam ideje, inspirišem se, družim se sa kreativnim ljudima, gledam filmove, gledam umetnost, slušam muziku – istakla je. 

Ipak, mnogi se ne slažu sa njom da je ovo umetnost već vređanje vere. 

Na Tviteru su već uvekilo krenule prozivke, te joj govore da ide pravo u “pakao” i da je prava veštica te da ne vidi koliko je zla. 

Mnogi su se složili da ona očajnički traži pažnju i ne preza kako i na koji način će doći do nje. 

 

BONUS VIDEO