in

Ljubavni život Danijele Martinović: Pre Petra Graše je bila u BRAKU sa najvećim SRBOMRSCEM, pogledajte kakvog sada FRAJERA šeta

Domaći mediji su pisali o novoj emotivnoj vezi Danijele Martinović, a takve vesti uvek privuku pažnju posebno kada javna ličnost ne želi mnogo da iznosi detalje privatnog života.

O Danijeli se tokom njene zaista impresivne karijere uvek puno pisalo i govorilo, dok je ona o sebi govorila vrlo retko.

Javnosti su poznate samo dve njene veze, a u oba slučaja se radilo o njenim kolegama pevačima pa je radoznalost javnosti time bila samo veća.

Petar Grašo

Danijela i Grašo dugo godina su svima bili omiljeni estradni par i njihov raskid nakon 24 godine ljubavi šokirao sve.

ATA Images

 

Ona i Petar upoznali su se na Dori 1995., a vezu, koju su dugo skrivali od javnosti, tvrdeći da su samo prijatelji, započeli su dve godine kasnije.

Grašo je 2019. u RTL-ovoj emisiji ‘Zvezde’ ispričao ponešto o njihovom prvom susretu na koji ga je podsetila Magazinova pesma Svileni koju je izvela jedna kandidatkinja.

“Ovu je pesmu napisao Tonči Huljić, otpevala ju je Danijela… Ja sam 1995. na Dori bio autore pesme ‘Boginja’ koju je otpevao Oliver Dragojević. Mi smo bili drugi jer, naravno, na svakom festivalu gde Tonči Huljić piše pesmu, ona bude prva”, ispričao je Grašo tom prilikom.

Naj žena/Kristijana Ćaćić

 

“Ja sam gledao taj njihov sto, nisam ih tada poznavao… Zdenko Runjić, Oliver i ja sedeli smo i ja sam gledao taj sto do i mislim se: ‘Sad su ti neki Huljići pobedili. Vidi ovu malu plavu koja peva ‘kiki-riki-miki-moj’. Meni tu ništa nije bilo jasno. Na kraju je ta ‘mala’ već 22 godine moja devojka, a ovaj čovek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit’, dodao je.

Iako su zajedno proveli više od dve decenije, Petar i Danijela nikad nisu stali pred oltar, jednostavno smatrajući da im to nije potrebno.

“Roditelji su prestali da nas ispituju kad ćemo pred oltar, ‘digli su ruke’ od toga. Medijski je to bilo poprilično teško za izdržati. Svaka moja izjava o tome bilo je svojevrsno opravdavanje, što uopšte nije tako jer je to naš slobodan izbor. Slobodan izbor je i da o našoj vezi ne želimo da pričamo, od starta se toga držimo”, govorila je svojevremeno Danijela.

Njihov raskid bi, da su se oni pitali, prošao tiho, ali vest je odjeknula u svim domaćim medijima u maju 2021. godine, a za to se saznalo kad par već neko vreme nije živeo zajedno.

Ni jedno od njih nije davalo nikakve izjave, niti se potrudilo javnosti da objasniti razloge za prekid.

Marko Perković Thompson

Pre nego što se zaljubila u Petra i postala deo najpoznatijeg para na hrvatskoj estradi, Danijela je bila u braku s još jednim Hrvatom. Radi se o Marku Perkoviću Thompsonu za kojeg se udala 1995. u crkvi sv. Dominika kod Pazara u Splitu, istoj onoj u kojoj će se 27 godina kasnije venčati Petar Grašo i Hana Huljić.

Naj žena/Kristijana Ćaćić

 

Danijela i Marko su u braku bili tri godine nakon čega su se razveli, a 2005. su uspeli uzeti i crkveno poništenje braka.

Thompson nikad nije javno govorio o Danijeli, a sreću je pronašao u drugom braku.

Ali nije svaki kraj loš. Nekom upravo kraj omogući novi početak. Tako je bilo i za Danijelu Martinović koja je prvi put u javnosti izašla sa novim dečkom.

U pitanju je policajac Josip Pavlović koji je kriminalistički inspektor, rok pevač i gitarista. Par je pozirao za hrvatske medije i sada su svi zaboravili ko to beše Petar Grašo.

 

 

BONUS VIDEO