in

Kejt Midlton bi ZABLISTALA bez Vilijama: Njegov govor tela je odao SVE

Oni prihvataju svoje uloge u kraljevskoj porodici.

Od para se traži da prisustvuje raznim događajima i komunicira sa javnošću, i čini se da im ide sasvim dobro. Nedavno je par prisustvovao dodeli nagrada BAFTA 2023 , gde su izgledali opušteno dok su pozdravljali prisutne.

Prema kraljevskom stručnjaku, Kejt je izgledala posebno prijatno. Ekspert je primetio da bi Kejt izgledala sigurnije da sama vodi kraljevske obaveze, bez Vilijama pored nje.

Ekspert je dodao da je Kejt sve više sigurnija u sebe.

„Nakon dodele nagrada, Kejt i Vilijam su se upoznali sa pobednicima iz večeri“, rekao je Daren Stenton u ime Betfair Binga. 

Profimedia

 

Stenton je takođe istakao da je Vilijamov govor tela bio blago pokoran tokom jedne interakcije, što je odavalo poštovanje i priznavalo njegov status princa.

Nasuprot tome, Kejt je izgledala izuzetno angažovano i otvoreno dok je upoznala različite poznate ličnosti, pokazujući istinsku radost u svojim interakcijama.

„Kejt se očigledno oseća izuzetno u ovim situacijama“, rekao je Stenton. „Ona je sada izuzetno samouverena osoba i ima samopouzdanje da razgovara sa bilo kim, uključujući i najveće filmske zvezde.

Biće zanimljivo videti kako će par nastaviti da se snalazi u svojim ulogama u godinama koje dolaze.