in

Izgleda kao TINEJDŽERKA, a ima unučiće: Tara ima skoro PET decenija, a zabavlja se sa muškarcima koji imaju godina koliko i njena DECA

Gledajući u njene fotografije, teško je poverovati da žena ima 49 godina i dvoje unučadi. 

Tara, koja se na društvenim mrežama zove „TaraGenX“, već je neko vreme ojavljuje provokativne fotografije. Njene fotke privlače mnoštvo fanova, posebno suprotnog pola, koji se u komentarima tope od oduševljenja zbog njene besprekorne figure i lepote. Ima preko 800.000 pratilaca na TikTok-u. 

Tara pozira za fotografije u oskudnoj odeći i ponosno razotkriva sve. Rado nosi lateks, providni til ili čipku, a njena garderoba je puna i uskih korzeta koji naglašavaju njene obline. Gledajući je, teško je poverovati da Tara već ima 49 godina, četvoro dece i dvoje unučadi.

Ova 49-godišnjakinja od fanova ne krije da je najviše privlače muškarci mnogo mlađi od nje. „Svakoj porodici je potrebna baka koja izlazi sa momcima upola mlađim od nje“, prokomentarisala jejedna žena. 

Tarina onlajn aktivnost donela joj je brojne obožavaoce, ali i neprijatelje kojima se ne sviđa kakva je. U komentarima ispod njenih objava pohvale se smenjuju sa kritikama.

„Bez obzira šta ljudi pričaju o tvojim godinama, nemoj se menjati“, „Nikome ne treba takva baka“, „Konačno počni da izlaziš sa muškarcima, a ne sa decom“, „Izgledaš kao tinejdžerka, sviđa mi se tvoje samopouzdanje“ – pišu oni. 

BONUS VIDEO