in

“Imao sam oralno zadovoljavanje od strane MUŠKARCA, ali nisam gej”: Najpoznatiji di džej na svetu IZNENADIO je izjavom o svom opredeljenju

Američki di-džej i producent Tomas Vesli Penc, poznatiji pod imenom Diplo, rekao je da “ne želi da definiše svoju seksualnost”, ali da nije gej uprkos tome što je imao oralni seks sa muškarcem.

Ovaj 44-godišnji di-džej razgovarao je sa Emili Ratajkovski u njenom podcastu “High Low” te izjavio da ga “muškarci ne uzbuđuju toliko”, ali da je “siguran da mu je tip već popušio”.

Kasnije je dodao da je “100 posto siguran da se to dogodilo” kada su ga pitali seća li se tog iskustva.

“Zapravo sam više puta imao oralni seks sa muškarcima. Mislim, pušenje nije tako gej”, dodao je.

“Naša kultura se promenila i muškarci su danas više fluidni nego pre. Najbolji odgovor koji imam je da nisam homoseksualac. Ima par tipova sa kojima bih mogao biti u vezi, doduše.”

Di-džej, koji je ranije bio u vezi sa Keti Peri i reperkom Miom, ranije je tvitao da je muškost “zatvor”.

“Ne želim sebe da definišem i ograničavam. Mislim da je u redu osećati privlačnost prema oba pola”, zaključio je.

BONUS VIDEO

“Naša kultura se promenila i muškarci su danas više fluidni nego pre. Najbolji odgovor koji imam je da nisam homoseksualac. Ima par tipova sa kojima bih mogao biti u vezi, doduše.” Di-džej, koji je ranije bio u vezi sa Keti Peri i reperkom Miom, ranije je tvitao da je muškost “zatvor”. “Ne želim sebe da definišem i ograničavam. Mislim da je u redu osećati privlačnost prema oba pola”, zaključio je.