in

Glumica postavila sliku bez FILTERA, pa je svi NAPALI: “Ne razumem kako si toliko POPULARNA, pogledaj se na šta ličiš”

Poznata engleska glumica, zvezda serije “Igra prestola”, Emilija Klark, naišla je na gomilu ružnih komenara, nekon što je objavila prirodnu i normalnu sliku bez filtera i fotošopa.

 

 

Emilija je pozirala sa šoljom koju joj je poklonila majka, a na njoj piše: “Super ti ide”.

Umesto lepih i pozitivnih komentara, počeli su da joj pišu kako izgleda staro i nesređeno, te da im nije jasno kako je uopšte i poznata.

“Šta ti je bilo?’, “Šta se dešava sa tom kosom, sada je gora od moje”, “Ne razumem zašto si toliko popularna”, bili su neki od komentara.

 

 

Njeni fanovi su brzo stali u njenu odbranu, ističući da stari kao vino i da odlično izgleda. “Ovo je ubedljivo najlepša žena u Holivudu”, “Uvek me nasmeješ”, “Hvala što se toliko smeješ, svet je srećnije mesto zbog tebe”, “Prelepe, prave bore smejalice”, komentarisali su.

– Imate ideju o starenju i onda imate ideju o tome kako starenje izgleda. Sa 34 godine sam mudrija, inteligentnija, imam više iskustva, radila sam sve te stvari i ponosna sam na to. To možeš samo zato što imaš godina koliko imaš. Vreme je jedino što vam dopušta da radite ove stvari -, rekla je ona za magazin “Elle”.

BONUS VIDEO