in

Glumac Rade Ćosić je IZVREĐAO Natašu Bekvalac na konto godina: Lepa Brena i Goca Tržan su mu lupile “šamar realnosti” i odgovorile na bezobrazluk

 

Glumac Rade Ćosić (38) kojeg već godinama nismo imali priliku da vidimo na velikom platnu, a mnogi su i zaboravili na njegovo postojanje, rešio je da skrene pažnju na sebe i to preko leđa najpopularnije srpske pevačice, pop zvezde Nataše Bekvalac(42), prenosi Alo!

Gostujući u emisiji „Amidži šou“, ovaj poprilično neduhoviti glumac imao je seksistički ispad koji je za svaku osudu!

 

 

Tokom igrice „Ili-ili“ u kojoj je trebalo da izabere između Nataše Bekvalac i Teodore Džehverović, Ćosić se nije poneo džentlmenski, već je uvredio sve pripadnice nežnijeg pola koje su u određenim godinama, pod izgovorom da nije prirodno da mlađi muškarac bude sa starijom ženom.

S obzirom na to da je Rade mlađi od Nataše samo četiri godine, korisnici društvenih mreža prokomentarisali su njegovu izjavu kao način da dođe do medijske popularnosti, u čemu je očigledno i uspeo.

„Njegova prozivka na račun Nataše Bekvalac izazvaće više pažnje nego sve njegove uloge zajedno“, stoji u jednom tvitu.

Uvreda koju je uputio Bekvalčevoj namerno ili ne, izazvala je osudu javnosti, a srpskom glumcu je očigledno to bilo i više nego zabavno.

– Nataša je 80. godište i ispala je već. Ispala je iz moje „Ili – ili“, nije iz svoje. Kako da budeš sa starijom ženom? Mislim, ništa loše, ali nije prirodno – rekao je glumac i šokirao sve u studiju, budući da Nataša i važi za jednu od najlepših i najpoželjnijih poznatih dama sa srpske estrade.

Pevačica Goca Tržan (48) koja je u braku sa Radomirom Novakovićem (34) kaže da je ne zanima šta priča čovek za kojeg, kada smo joj rekli ime i prezime, nije znala čime se bavi i gde glumi, ali da ga razume.

 

 

– Možda je imao neko loše iskustvo sa starijim ženama, pa tako priča. Znamo mi da budemo opasne… Sve što je ljudsko, meni nije strano – rekla je Goca za Alo!.

S druge strane, muzička zvezda Lepa Brena (62), koja je preko trideset godina u braku sa Bobom Živojinovićem (59), za Alo! je rekla da se pripadnicama nežnijeg pola na Balkanu uvek sve zamera.

 

 

– Sve zavisi od zrelosti osobe, kao i od mnogo drugih faktora. Ne može sve da bude klasično i po pravilima. Ako ekstrastariji muškarac ima ekstramladu ženu zato što je bogat, zašto to ne bi bio slučaj i sa ženama? – zapitala se Brena, koja je i sama često bila žrtva seksističkih izjava i dala izjavu za Alo!

– Problem je u tome što sve na Balkanu ide u korist muškaraca, a na štetu žene, zato nek i žene biraju koga hoće i kada one to žele – poentirala je muzička zvezda.