in

Eros Ramacoti je bio LUD za jednom Srpkinjom: Nije mogao da je prežali, zbog nje je napravio koncert u Novom Sadu

Beogradski koncert pop zvezde Erosa Ramacotija održaće se 21. aprila 2023. godine, sa početkom od 21h u Štark Areni, u organizaciji Hype produkcije. 

Eros je rođen je u Rimu 28. oktobra 1963. godine, a od 80-ih do danas prodao je oko 60 miliona ploča. O njegovom međunarodnom uspehu svedoče i međunarodne saradnje sa imenima poput Tine Tarner, Šer, Jo Kokerom i Lučianom Pavarotijem.

Sve se odvija na sedam evropskih stadiona, a nakon koncerta u Milanu upoznaje švajcarsku manekenku Mišele Hancajker.

Godine 1996. etablirani je umetnik sa albumom “Dove c’è musica”. To je prvi album nad kojim je imao potpunu kontrolu.

Susret sa Mišel ponovno mu menja život. Njihova ljubavna priča je slatka, do te mere da je godinu dana nakon njihovog susreta, 1996. godine rođena Aurora Sofija. Godine 1998. par se venčao, ali 2002. godine moraće da mse suoči sa bolnim razvodom.

Profimedia

 

 

 

Sledeća pevačeva ljubav bila je naša poznata voditeljka Nina Seničar, s kojom je vezu započeo 2006. Upoznali su se dok je Nina živela u Italiji, gde je studirala ekonomiju, a zatim je postala voditeljka.

Profimedia

 

 

Navodno je Eros bio potpuno lud za Ninom, a šuška se kako je zbog nje napravio i koncert u Novom Sadu.

Eros je vatreni navijač Juventusa, što je zapravo čudno, budući da je rođen u Rimu.

Njegovo glumačko umeće nije se ograničilo samo na video spotove njegovih pesama. Zapravo, glumio je kao statista u filmovima tokom detinjstva. Najpoznatiji je svakako Felinijev “Amarcord”.

Život mogao da mu se okrene u sasvim drugom smeru. Naime, njegova porodica se spremala da se preseli u Australiju. Bio je to neuspeli pokušaj, koji je uključivao i prodaju njihove kuće. Međutim, Eros je celu godinu proveo učeći engleski.