in

E, ovo se zove realnost: Ima 92 kilograma, konstatno je vređaju zbog izgleda, a ona u inat svima objavila fotke bez filtera i fotošopa

Ešli Grejem je najpoznatiji plus sajz model koja se trudi da na instagramu prikaže sebe u što “realnijem” izdanju kako bi se razbio taj trend “savršenstva”. 

Ona konstantno dobija kritike na račun svog izgleda, ali se  ne obazire na to, te savetuje sve žene da prihvate sebe i svoje nesavršenosti u potpunosti. 

Ešli često postavlja svoje obnažene fotografije gde se vide strije i višak kilograma, bez fotošopa i filtera. 

Nakon što se na dodali Oskara pojavila u provokativnoj haljini koja takođe ne sakriva nesavršenosti, ona je odlučila da ode korak dalje kada su fotografije u pitanju i pokaže nam jedno REALNO stanje žene. 

 

 

– U redu je prestajem te pratiti – glasio je jedan komentar.

– Dosta golih slika. Ti si ostvarena žena i ne moraš to raditi. Prosečna osoba te ne treba videti golu to je za tvog muža – glasio je drugi.

– Ne, ne moram videti svu tu mrtvu kožu kako izlazi s nožnih prstiju. Zadrži to za sebe – glasio je treći. 

Nizali su se negativni komentari, koji su samtrali da je ovo već “previše” i da neke stvari bi ipak trebali ostaviti za sebe 

Drugi joj se i dalje dive jer ne odustaje da “razbije” instagram iluziju i pokaže sve onako kako zaista i jeste, normalno, prirodno i ne uvek tako prelepo.