in

Demi Mur se fotografisala sa TRUDNOM ćerkom: Obe su uskladile stajlinge, ali u glumičine PANTALONE su svi gledali kao u čudo

 

Na fenomenalnoj reviji brenda Versace FV/23, Demi Mur, prelepa glumica, i njena trudna ćerka Rumer Vilis blistale su svojim koordinisanim autfitima u potpunosti odjevenim u crno.

Prema izvoru koji je prošlog petka govorio za Us Weekly, Demi s nestrpljenjem očekuje dolazak unuka i već pomaže svojoj kćerki Rumer na razne načine – razmišljajući o vrtiću, birajući ime za bebu, kupujući joj knjige o očekivanjima, preporučujući joj vitamine i, naravno, dijeleći svoja iskustva iz vremena kada je bila trudna.

Nakon što je 34-godišnja Rumer objavila vest o trudnoći 20. decembra prošle godine, 60-godišnja Demi Mur je nominovana za Emmy nagradu, koja se može pohvaliti sa 13,1 milionom pratitelja na društvenim mrežama, duhovito je izjavila da “ulazi u eru zgodne i luckaste bake”.

Profimedia

 

Rumer je prikazala svoj trudnički stomačić u mini haljini sa širokim izrezom ispod maksi blejzera i štiklama na platformu.

U međuvremenu, Demi – koja se oslanja na stilistu Breda Goreskog – izgledala je fantastično u prozirnoj bluzi i odelu sa pantalonama sa šarenom suknjom koju je nosila preko a koja podseća na maramu.