in

Da li prepoznajete LEGENDARNOG glumca sa fotografije? Pre više od DVE decenije je nestao sa javne scene, skoro niko nije znao gde se nalazi

Slava koja dolazi nije nešto sa čime svi glumci mogu da se nose na isti način.

Jedan od najznačajnijih i najprepoznatljivijih glumaca u poslednjih 50 godina na velikom platnu je Džin Hekman.

Glumac nije viđen u javnosti od 2004. godine, kada je predstavio film ‘Dobrodošli u Musport’, svoje poslednje pojavljivanje u filmu do sada.

Hakman , za koga se nije čulo skoro dve decenije, živi tiho i van očiju javnosti.

Njegovo teško zarađeno penzionisanje, zahvaljujući mnoštvu uspešnih filmova kao što su ‘Neoprošteno’, ‘Francuska veza’ i Oskarom nagrađeni ‘Missisipi gori’, odbio je da se pojavi u medijima.

Profimedia

 

Još manje ljudi je znalo gde glumac živi. Međutim, tokom nedelje dodele Oskara i kada se njegovo ime pojavilo kao jedan od mogućih glumaca koji će izaći na scenu umesto Vila Smita, fotografisao ga je Njujork post.

Glumac je viđen u svom vozilu dok je točio gorivo u Santa Feu u Novom Meksiku, gradu u kojem živi. Legendarni glumac je onda otišao u restoran Vendi da uživa u sendviču sa piletinom.

Njegovo jedino pojavljivanje u javnosti bilo je 2008. godine. Glumac je tada najavio da se povlači sa scene i bilo kakvog filmskog ili televizijskog nastupa kako bi se, punim kapacitetom, fokusirao na svoju književnu karijeru.

BONUS VIDEO