in

Čizme koje vizuelno SKRAĆUJU noge i čine ih DEBLJIM: Godinama ne izlaze iz mode, a samo na ovaj način ćete u njima izgledati VITKO

 

Gležnjače najbolje idu uz uske farmerke, a ako su na štiklu, vizuelno će izdužiti figuru i stvoriti utisak vitkosti. Uske farmerke su omiljeni komad odeće mnogih žena, ali zimi ta ljubav raste jer se takve farmerke lako mogu “ugurati” u bilo koju vrstu čizme. Farmerke širokih nogavica mogu izgledati neuredno ako pokušate da ih ugurate u čizme.

Shutterstock

 

Skoro svaki model čizama izgleda odlično u kombinaciji sa uskim farmerkama. Međutim – ako su vaše omiljene čizme one dužine do sredine članka, pripazite. Takve čizme će vizuelno skratiti nogu i istaći kukove i butine. Ako to želite, onda su takvi modeli pravi izbor. Ali izbegavajte čizme koje su niže i glomazne, jer će stvoriti utisak prevelikih stopala.

Shutterstock

 

Bez obzira da li ste građeni kao peščani sat ili više kao dečak, ne možete pogrešiti sa visokim čizmama. Čizme za jahanje će vizuelno ukloniti višak kilograma, tako da ćete izgledati skladnije.

Uz čizme do članka birajte odeću u kojoj ćete da izgledate vitkije. To svakako mogu da budu duge suknje koje će da lepršaju oko vaše noge.

Shutterstock

 

Gležnjače uz dugu suknju deluju otmenije i ženstvenije. 

Ako želite da skrenete pažnju s nogu i kukova, poslužite se jednostavnim trikom stilista i obujte čizme koje su tamnije nego majica, jakna ili đubretarac. Tako ćete privući pažnju na gornji deo tela.

BONUS VIDEO