in

Kojim poslovima svaki od znakova zodijaka treba da se bavi kako bi se obogatio

Svi horoskopski znakovi imaju određene karakteristike koje im mogu pomoći da se ostvare u životu. Koji posao bi vama “legao”?

Foto: Shutterstock

Ovan: Niko se drugi ne usuđuje rizikovati onako kako vi rizikujete. Ovan može biti izvrstan investitor i poslovni čovek. Avanturistička priroda ovog znaka čini ga izuzetno sposobnim da se obogati.

Bik: Ako vidite da se predstavnik ovog znaka obogatio, nema sumnje da je to zaista zaslužio – znojem i krvlju.

Blizanci: Svoju ste strast sposobni da pretvorite u izuzetno uspešan posao. Zato je vrlo važno da se bavite onim što najviše volite.

Rak: Ovo je prilično težak slučaj, jer Rakovi nisu navikli da razmišljaju o novcu s praktične tačke gledišta. Ali ono što im definitivno može doneti novac i uspeh je ostvarivanje te njihove kreativne strane, ako je usmerena u pravom smeru.

Foto: Shutterstock

Lav: Njima bogastvo može doneti bilo koji posao gde su oni u centru pažnje. Nešto poput pisanja knjiga ili scenarija za filmove bi bilo idealno za njih.

Devica: Toliko ste dobro organizovani da gotovo nema šanse da ostanete bankrot. Device izvrsno rade posao koji je mnogima dosadan, ali to samo ukazuje na to da su bolje plaćene jer rade ono što drugi nisu u mogućnosti.

Vaga: Svoju veštinu sticanja poverenja drugih možete pretvoriti u poslovno partnerstvo. Ako želite ostvariti bogastvo kroz profesiju koja vam leži možda bi najbolje bilo da se okušate u ulozi psihologa. 

Škorpija: Bilo da se radi o investicijama, marketingu, prodaji ili advokaturom, Škorpija ima mnogo mogućnosti da se obogati.

Foto: Shutterstock

Strelac: Humor je vaše najvažnije oružje i jednom će vam doneti veliko bogatstvo. Možda ne vodite spostevni šou, ali humor i lakoća prirode otvoriće vam mnoga vrata – bilo da se radi o promociji, sjajnom poslu ili poslovnom partnerstvu.

Jarac: Vaša lukavost će vam pomoći da učinite ono što drugi ne mogu. Ako na tržištu vide “crnu rupu”, odmah će pokrenuti napad.

Vodolija: Ukratko, vaša velikodušnost doneće vam veliku zaradu. Naravno, ovo možda nije motivacija za sva vaša dobra dela, ali lepo je videti dobre stvari koje se događaju dobrim ljudima. 

Riba: Za vas je definitivno preporuka da se umetnički ostvarite. Možda napišete knjigu, pesmu ili napravite nešto drugo. Bilo kako bilo, Ribe su rođene da postanu kreatori.

Izvor: pult24.info