in

ŽIvot uvek SPOJI srodne duše: Jedan čovek je na čudan način nakon ŠEST DECENIJA pronašao svoju MAJU!

Osnovna ideja je da, ma šta se desilo život će uvek vratiti srodne duše jedno drugom. Neki parovi se ukrste mnogo puta pre nego što se zaljube. Neki parovi prolaze kroz izuzetno teška iskustva i zajedno jačaju. U slučaju Bena i Maje, ljubav je preživela šest decenija razdvojenosti, a ponovo su se ugledali slučajno u prodavnici. 

Ben je čekao blagajnika u prodavnici u Njujorku, ali žena ispred njega je držala red. Izgledala je kao da ima osamdeset, a nosila je pohabanu, iznošenu odeću. Pokušala je da diskretno šapne blagajnici, stavljajući samo mali hleb na tezgu. Međutim, blagajnica nije imala mnogo strpljenja za diskreciju i glasno je odgovorila: „Ako ne možete da platite hleb, samo napred. „Molim vas“, preklinjala je. “Imam samo nekoliko centi i nisam jela danima.” Kada je blagajnica ponovo odbila, Ben je osetio saosećanje prema jadnoj ženi i ponudio joj se da plati za nju. Kada se okrenula da mu zahvali oboje su shvatili da se poznaju.

Ben ju je prvi put video na zabavi. Oboje su bili u kasnim tinejdžerskim godinama, a kada je Ben ugledao Maju preko puta sobe, bila je to ljubav na prvi pogled. Prišao joj je i njih dvoje su počeli da razgovaraju prirodno kao stari prijatelji. Ubrzo su napustili zabavu da prošetaju parkom, držeći se za ruke, kao da su jedini ljudi na svetu.

Međutim, ben se preselio, a Maja mu je godinama slala ljubavna pisma, koja su njegovi roditelji krili od njega. tek kad su umrli, Ben ih je pronašao. Shvativši šta se dogodilo, otputovao je u Arizonu da bi se vratio Maji, ali nije mogao da je pronađe. Ben je na kraju odustao i preselio se u Njujork. Tamo je upoznao Valeri. Njegov odnos sa njom nije imao početnu vatru koju je doživeo sa Majom, ali su posle nekog vremena bili srećni zajedno. Venčali  su se i dobili tri ćerke.

Nakon godina zajedničkog života Vlaeri se razbolea i umrla od retkog oblika kancera. Njegova deca su u međuvremenu porasla i odselila se, a Ben je ostao sam.

Bilo je malo toga čemu se mogao radovati u tom periodu. Onda je naleteo na Maju u prodavnici. Odmah ju je prepoznao uprkos starosti i pohabanoj odeći. Ali njoj je bilo hladno dok mu se zahvaljivala na hlebu i izlazila iz prodavnice. Sustigao ju je i ispričao svoju priču, kako je prekasno pronašao pisma, a nije mogao da je nađe u Arizoni. I što je najvažnije, nikada nije prestao da je voli.

Maj nije imala srećan život. roditelji su je naterali da se uda, ali je taj čovek poginuo u saobraćajnoj nesreći. Nakon toga se vratila u njihov dom, a kada su umrli više nikoga nije imala.

Odmah su dogovorili sastanak, a nakon nekoliko meseci viđanja njih dvoje su se venčali.

 

 

 

Mladići HRABRO "ustali" za svoje DRUGARICE: Dečaci su OBUKLI SUKNJE zbog jedne važne stvari, poruku ne smete da preskočite!