in

Žene su šokirane njegovom izjavom: Evo šta je jednan SUPRUG poručio svojoj TRUDNOJ supruzi!

Nakon što je izjavila da je u 34. nedelji trudnoći, ona je dodala da je suprug trenutno smatra izuzetno neprivlačnom.

Žena je dodala da ona i suprug trenutno čekaju prvo dete, a iako je on dosad bio “sjajan muž”, stvari su se očigledno promenile sada kada je njeno telo pretrpelo značajne promene. 

“Tvoje telo mi je odvratno” otvoreno joj je poručio suprug.

“Zaista sam se borila sa svojim samopouzdanjem tokom trudnoće i osećam se kao da sam sinoć pala najniže što je moguće kada sam zaspala uplakana. Svog muža poznajem više od 10 godina i on se mnogo šali. Uvek je bio pristojan i sjajan muž, tako da su me ovi komentari poslednjih nekoliko meseci stvarno šokirali”, započela je u objavi.

 – Tokom poslednjih nekoliko meseci imao je komentare koji su me stvarno povredili- dodala je.

Buduća majka, koja je u 34. nedelji trudnoće, objasnila je da je njen suprug više ne smatra privlačnom i da se boji kako će reagovati na njeno telo i nakon porođaja. “Rekao mi je da moja zadnjica gubi oblik i primetio je da su mi leđa malo deblja. U osnovi je rekao da više nisam privlačna. Da jedva čeka da vratim svoje telo. Do sada mi stvarno nije smetalo moje trudničko telo. Sada se jednostavno osećam užasno i grozno i ​​užasnuto koliko će on biti uzrujan kad vidi da moje telo nakon porođaja”, zaključila je.

Od drugih korisnika društvenih mreža dobila je ogromnu podršku, a mnogi su je uveravali da su komentari njenog muža podli. “Zaslužujete bolje, toliko bolje. Stomak vam nije odvratan, on trenutno hrani i štiti vaše nerođeno dijete”, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Njegovo ponašanje je užasno, iskreno. Vi to ne zaslužujete. Vaše telo je lepo zbog čuda života koje stvara! Vaše tijelo toliko radi i ovakvi komentari su apsolutno nepotrebni i potpuno okrutni.”

 

Njeno radno mesto je SKELA: Dragana iz Ivanjice ruši sve PREDRASUDE,  jedina je FASADERKA u Srbiji, a na poslu provede i po 10 sati