in

Želela je “BARBI VULVU”, nakon koje ništa nije bilo isto: Nakon opasnog hirurškog zahvata bila je u VELIKOM problemu, a sada se debelo kaje!

Bila je, kaže, od ranih dvadesetih godina života fascinirana idejom „dizajnerskih vagina“ nakon što je pogledala dokumentarni film o labioplastici. Inače, to je estetski zahvat kojim se koriguje, smanjuje ili preoblikuje, izgled stidnih usana.

 

 

– U to vreme još nisam pogledala dovoljno pornografskih filmova da bih shvatila kako je spektar „normalnih” vulvi ogroman i raznolik. Sve što sam tada znala jeste to da želim „Barbi vulvu“; sređeno i uredno bez dodatnih delova – dodala je.

 

 

Kajsi je pre operacije zatražila mišljenje od nekoliko estetskih hirurga i na kraju se odlučila za onog koji je videla u dokumentarcu o labioplastici. Nakon što su joj pokazali brojne fotografije tuđih vagina i procenili je, dobila je termin za zahvat nekoliko nedelja kasnije.

Seća se prvih dana nakon zahvata

– Malo, pomalo, stidne usne su mi počele sve manje izgledati kao da sam nekome platila da ih napadne skalpelom. Ali, kako sam fizički zaceljivala, tako su moje emocionalne rane tokom godina postale sve izraženije, posebno kad sam postala majka dve devojčice – ispričala je.

– Iako sam dosta istraživala o tome, nisam zapravo bila spremna za emocionalne efekte operacije i odmah sam požalila zbog odluke. S vremenom sam sve više osećala stid i žaljenje zbog svoje odluke, nisam bila ponosna na svoju rodnicu. Kasnije sam shvatila da su slike vagina devojaka, za kojima sam u mlađim danima toliko žudela i na kraju svoju želju ostvarila, bile obrađene, odnosno stidne usne su s tih fotografija bile uklonjene zbog tadašnjeg zakona u Australiji – objasnila je.

Shvatila je da je pala pod sasvim nerealan standard lepote kad su ženske genitalije u pitanju.

– Da li žalim? Apsolutno. Uhvati me jeza kad pomislim kako bi moja deca mogla jednom pomisliti da nisu sto posto savršena takva kakva jesu – zaključila je, a prenosi The Sun.

Marija je DIREKTORKA, a udala se za MAJSTORA! Suprug je tražio da ostavi sve i postane DOMAĆICA, međutim...