in

Zbog njegove GROZNE NAVIKE pala je u DEPRESIJU: “Muž me stalno prekida kad pričam, želim da pitam lekara za antidepresive”

– Kada završi, uvek ga pitam: “Mogu li sada da završim šta sam htela?” Mislim da je to nekako pristojnije nego da mu kažem “Nisam to htela da kažem” – požalila se i dodala da je odavno izgubila volju da razgovara sa njim jer je strašno nervira njegovo ponašanje.

Kada on njoj nešto priča ona ćuti i pruža mu svoju potpunu pažnju i dodaje da ga nikada nije prekinula niti planira.

– Iako sam invalid i stalno sam kod kuće, gledam da mu ne pričam o stvarima koje ga neće zanimati. Da nije mog psa, verovatno bih pitala lekara za antidepresive – rekla je žena i upitala eksperta za brak za savet.

Stručnjak joj je potom savetovao da neće naći trajno rešenje u tabletama, već da mora da izađete na kraj sa mužem i reši ovaj problem na fer način, piše “The Washington Post”

Ako vaš partner upadne u vašu rečenicu, pustite ga da ispriča to što misli, potom se osmehnite i recite “Ne! To nije bilo to!” Sigurno će biti zbunjen i uslediće pitanje “Pa, šta je to onda?” na šta vi odgovorite: “Probaj ponovo da pogodiš”.

– Ponavljajte ovo često, zapravo koliko god je potrebno. Uz malo sreće, partner će se umoriti i odustati od ove male igre.

Ona je MANEKENKA koja menja svet: Sa Daunovim sindromom stala je na modnu PISTU i srušila sve STEREOTIPE o ženskoj lepoti