in

Zbog LJUBAVI u Africi pravi kuću od BLATA: Penzionerka poludela za mlađim dečkom iz afričkog plemena, a prvo je mislila da je LUD

Debora Babu (60) je penzionisana policajka iz Kalifornije, a prešla je 14 hiljada kilometara da bi se udala za 30 godina mlađeg pripadnika plemena Masai. Žena je bila na odmoru sa ćerkom 2017. godine kada je upoznala Saitoti Babu dok je šetala plažom u Zanzibaru u Tanzaniji.

Majka i ćerka šetale su plažom kada su naletele na dva pripadnika plemena Masai, od kojih je jedan bio 30-godišnji Saitoti, koji je prodavao suvenire. Iako su rekli ne suvenirima, Debora se na kraju slikala sa njima i počela da ćaska.

Printscreen/Facebook

 

Ostali su u kontaktu i Saitoti ih je čak ispratio do sledećeg odredišnog dela njihovog putovanja. Međutim, kada se Debora vratila kući u SAD, Saitoti ju je zaprosio. Uprkos prvobitnoj zabrinutosti zbog razlike u godinama, Deborina deca su je ohrabrila da pristane na brak.

Kako prenosi Birmingham Mail, Debora je rekla: „Nikada nisam očekivala da ću naći muža i udati se za nekoga toliko mlađeg od mene, ali on je najljubazniji i najbrižniji čovek. Kada je prvi put spomenuo da želi da se oženi sa mnom, pomislila sam da je lud. Ali moja deca su rekla da ne treba da me zanima razlika u godinama jer sam dovoljno dugo sama i zaslužujem da budem srećna. Ovde u Tanzaniji život je veoma drugačiji, ali ja sam srećna.”

Printscreen/Facebook

 

Saitoti, koji radi kao uzgajivač stoke je objasnio: „Kada sam je prvi put video, bilo je kao da sam video anđela. Smejali smo se i slikali zajedno i ona mi je prosto istopila srce. Ona je lepa i ljubazna i podržava. Imati ženu je veliki korak za mene. Ponosan sam na naš brak. Godine su samo broj i ne zaustavljaju ljubav koju gajim prema svojoj ženi.”