in

“Završila sam u invalidskim kolicima, PET dana kasnije muž me je ostavio”: Doktori su govorili da više NIKADA neće hodati, a onda se pojavio ON

– Nakon što me suprug ostavio u bolnici, moja prijateljica Sara bila mi je kao član porodice. Brinula se o mojoj deci i svi su me podržavali tokom oporavka. U to mi je vreme muž bio najpotrebniji – rekla je Riona Keli (41) za “The Sun”.

Nevoljno se priseća kako joj je bilo teško da se navikne na život u kolicima, a kao šlag na torti, priseća se koliko je bilo teško brinuti se o deci – pošto je Keli imala četvoro dece sa bivšim mužem koji ju je ostavio samu u najgorem periodu života.

 

– Prvi put kad sam izašla na ulicu u invalidskim kolicima, mislila sam da me svi gledaju. Mrzela sam to i mrzela sam sebe. Da mi je neko dao izbor, okončala bih svoj život, nisam htjela da živim, ali nisam to želela da uradim samo zbog dece – rekla je ona.

Odlazila je svakodnevno na razne terapije, a šest godina kasnije zaljubila u svog trenera Kita Mejsona (35) koji joj je pomogao da prohoda!

– Vukla sam telo, nisam imala osećaj u nogama, no nije me bilo briga. Hodala sam i to je bilo bitno. U bolnici sam ojačala, uspela da prohodam i nakon četiri meseca izašla iz bolnice. Trebalo mi je 25 minuta za 16 koraka, ali to sam napravila za svoju decu – rekla je.

 

U razgovoru sa “The Sun” kaže da su ga deca u potpunosti prihvatila.

– Mislim da su mu čak i zahvalna što mi je pomogao da izađem iz kolica i ponovo vratim osmeh. Konačno osećam da živim život kakav zaslužujem – rekla je Riona koja sada, nakon teških vežbi, može da hoda.

Ponosna i zdrava majka kaže, da joj se sreća osmehnula u ljubavi, a kada je u pitanju nejn bivši muž, navodno joj je rekao da je hteo razvod još puno pre nesreće.

Snežana iz Kragujevca je REŠILA DA OKRENE LIST, ZA TRI meseca smršala je 12,5 kg i sada izgleda NEPREPOZNATLJIVO!