in

Videla je svoj odraz u ogledalu i podvukla crtu: SAMOHRANA majka ČETVORO dece skinula je 30 kilograma, čim je izbacila ovo iz ISHRANE

Bivši dečko, Miriam Blanco (33) iz Salvadora, stalno joj je govorio da je debela i da će ona na kraju i njega da ugoji. Zbog njegovih komentara, priznala je da je iz dana u dan gubila sve više samopouzdanja, a kada joj je “dao korpu”, to je bio šlag na torti.

Iako je Miriam majka četvoro dece, kaže da je imala oko 100 kilograma kada je njen bivši partner odlučio da je ostavi.

– Plašila sam se da izađem sa njim u javnost, jer sam znala da će pred svima da kaže da sam debela – rekla je i prisetila se koliko je u tom periodu jela.

Unosila je duplo više kalorija nego što je preporučeno, a s obzirom da se uopšte nije kretala njeno zdravlje je iz dana u dan postajalo sve kritičnije.

– Svi su me pitali šta je to obično jedem, a ja sam uvek odgovarala isto: “Jedem norlanu hranu picu, pomfrit, hamburgere” – ispričala je za “Daily Mail”.

 

Međutim, kada je stala ispred ogledala 2015 godine, i videla koliko se ugojila, rešila je da promeni sve i stavi sebe na prvo mesto!

Posvetila se vežbanju i zdravijoj ishrani, i za nekoliko meseci uspela je da smrša više od 30 kilograma, a novi izgled doneo joj je svojevrsnu slavu na internetu.

Danas ova samohrana majka ima preko 30.000 fanova na Instagramu na kojoj redovno kači fotke iz teretane i priča o svom procesu mršavljenja.

 

Kako i sama kaže, njeni obroci su danas jednostavni i manje kalorični.

– Za doručak popijem šejk, za ručak jedem piletinu ili ribu sa povrćem, a za večeru neko meso sa pirinčem – ispričala je i dodala da nije toliko “jaka” pa često tokom dana pojede i po neki slatkiš.

Iako izbegava da o tome priča javno, neki veruju da je već uveliko u vezi sa divnim momkom koji je ne ponižava.

Uskoro puni OSAMDESET i ne odustaje od TERETANE: "Jedem puno SALATE, svaki dan radim SKLEKOVE i uživam sa MLAĐIM muškarcima"