in

“Uvek sam osećala da nisam deo PORODICE”: Godinama su je lagali, a onda je saznala ISTINU posle koje ništa nije bilo isto

Narednih 20 godina je besomučno tragala za njim.

Džon, za koga je do tada verovala da joj je biološki otac, bio je otac samo njenoj sestri, ali ne i njoj.

Ispostavilo se da je mama zatrudnela sa 16 godina, sa svojim tadašnjim dečkom Polom. Nisu ostali zajedno. Bila sam očajna jer sada je moja sestra imala oca, a ja ne. Odjednom sam se osećala kao da više nisam deo porodice, iako su me mama i tata uveravali da je sve kao što je oduvek i bilo – rekla je Luiz.

Još dok je bila tinejdžerka, krenula je da traga za svojim ocem, piše Miror.

Neko mi je rekao da sam “ista otac”. To je, naravno, nemoguće jer moj otac nije moj biološki otac. To sam i rekla, a usledio je komentar: “Pa pričam o Polu, ne o Džonu. Tad sam rešila da želim da vidim kako mi otac izgleda, a majka me je u tome podržala – kaže.

Usledila je duga potraga preko mnogo kontakata, ali sve je bilo bezuspešno. Na kraju se pojavila u TV kvizu “Izgubljena porodica” i tim putem pronašla ostatak svoje porodice, čak i svoje dve tetke.

Ekipa emisije uključila se u potragu za mojim ocem. Nažalost, on je preminuo u svojoj 28. godini. Bio je zavistan od opijata. Slomila sam se, ali sam preko tetki uspela makar da dođem do njegovih slika. Konačno sam videla kako izgleda, o tome sam maštala od svoje sedme godine – kaže.

Sada je, kako je ispričala, njen život bogatiji za dve tetke sa kojima se redovno čuje, a koje su joj za njen 40. rođendan poklonile i poseban poklon – ogrlicu u kojoj je Polova slika. “Sada sam konačno cela osoba”, kaže ona.

Nakon što se vratila iz MRTVIH, odlučila da ispriča šta se dešava kada čovek UMRE: Videla sam svog DEDU, a onda sam primila ove PORUKE!