in

Udario je NOGOM devojčicu i IZBIO joj dva zuba: Objava BESNE MAME unela NEMIR među Srbe, šta biste vi prvo PREDUZELI?

 

Jedna vidno zabrinuta majka je na “mamećoj” grupi objavila objavila vrlo potresno i uznemirijuću objavu u kojoj je napisala:

Printscreen/Facebook

 

– Moju ćerku (2) danas je u igraonici nogom iz sve snage udario dečak dok jeležala napodu i izbio joj 2 zuba. Namerno, gledala sam svojim očima. Otac dečakov nije nikako odreagovao. Da li da ga tužim, pronađem pa pokažem silu besne majke ili šta da radim.

Na ovo njeno pitanje bilo je različitih odgovora. Većinom su je korisnici te grupe “iskritikovali” jer smatraju da nije odreagovala na vreme kako su oni smatrali, a to je nasiljem, tj. da ocu koji nije odreagovao na sinovljevo nasilje, vrati istom merom ili čak i gore.

Printscreen/Facebook

 

– Vi imate veoma visok prag tolerancije. Da se mom detetu tako nešto desilo, jednostavno bi i tata tog nasilnika (deteta) izašao bez ijednog zuma.

Printscreen/Facebook

 

U nastavku u komentarima majka je napisala nastavak priče i kako se dalje odvijala situacija.

– Krvavo dete samvodila doktoru, gušila se u krvi. I da, sad pitam. U šoku sam. Šta je problem? Ako nemate konstruktivan savet nemojte da mi pišete kritike jer ne volite Vi moje dete više od mene – zabrinuta mama se branila od napada članica ove grupe.

Printscreen/Facebook

 

Bilo je i racionalnih komentara i iskrenih saveta za ovu zabrinutu majku.

– Tužba normalno i oca i majku i nakačiti im socijalnu jer očigledno zanemaruju sopstveno dete… Da je on neki otac prišao bi i odreagovao, izvinuo bi se Vama… a ovako vidite da ga zaboli, tako da TUŽBA.

Šta vi mislite, šta je najbolje činiti u ovakvim situacijama i ko je zapravo kriv za sve?