in

“U ZEMLJU JE PROPALA OD SRAMOTE” Mlada nije mogla sebi da dođe kada je videla u čemu je njen verenik došao na venčanje!

“Nepoštovanje devojke”

Mladić se pojavio u majici, farmerkama i japankama.

– Izgledao je kao da nije siguran šta radi ovde – kritikuju korisnici TikToka. Snimak je pregledan preko 1,6 miliona puta.

– Potpuno ne razumem njegov način razmišljanja. Mora da je pokvario dan ovoj devojci” -čitamo u komentarima. 

Dok je mladoženja u uskoj crnoj majici ponosno šetao do oltarai, njegova buduća supruga, šesnaestogodišnja Ketrin, odlučila se tog dana za veliku belu venčanicu koja naglašava struk i ima čipkasti vez.

Njena prijateljica je takođe otkrila da je Ketrin pre šest meseci izjavila da se “nikada neće zaljubiti”. U međuvremenu, njena veza sa “nonšalantno” odevenim mladićem traje samo dva meseca. Od sada su i muž i žena.

Printscreen/TikTok

 

Korisnici interneta takođe su imali mnogo komentara o ovoj činjenici. “Dva meseca? Definitivno nije dovoljno za brak! I još u tim godinama” – primećuje jedan od njih.

Prema engleskom zakonu, brak postaje legalan kada par napuni 16 godina i njihovi roditelji daju saglasnost.

Svi pričaju o japankama, a ona ima 16 godina i udaje se

Starost para izazvala je isto toliko kontroverzi koliko i mladoženjin nesrećni stajling. „Kažite šta hoćete, ali ona ni na ovim fotografijama ne izgleda srećno“, glasio je jedan od komentara.

“Hajde da preskočimo ovaj outfit, pogledajte joj lice na ovom snimku. Umire od srama” – dodaje drugi korisnik.

“Lol, riba se već kaje” – rezimirano.

Kupili su kuću iz 16. veka, a jedna stvar ih je mučila noćima: Jedna RUPA kriva je za sve, a ovo saznanje potpuno šokiralo!

Radnica OBEZBEĐENJA u bioskopu otkrila ŠOKANTNE detalje: "Niste ni svesni šta sve ljudi rade kada se ugase svetla u SALI"