in

U FRIZERSKOM salonu SAZNAO da boluje od NEIZLEČIVE bolesti: Frizer je primetio čudan DETALJ na njegovom VRATU, sada mu je ostalo samo ČETIRI meseca života

Nikolas je regularno otišao na šišanje, a frizer je tog dana primetio mladež neobičnog oblika i sugerisao mu da ode na pregled. Muškarcu je dijagnostikovan melanom u četvrtoj fazi nakon što je njegov frizer primetio mladež.

Nikolas Smitson je rekao da ga dva lekara nisu detaljno pregledala i da je prvi put poslat kući sa stavom da mu nije ništa. Uprkos takvom stavu Nikolas kaže da nije imao mira i ponovo je tražio mišljenje. Dermatolog je naknadno pristao da uradi biopsiju i ustanovio je da ima rak kože, prenosi Daily Mail Australia.

Rezultati su pokazali da je izraslina nodularni melanom i da se proširila izvan pocrnelog mladeža na njegove limfne čvorove. Rekao je da su mu doktori ukazali na najgori mogući scenario nakon pronalaska raka, ostavljajući ga u šoku.

– Sećam se da sam pogledao u svoju devojku i rekao: “Ja ću umreti i ovo će me ubiti”. Otišli smo kući, zurili u prazan zid i plakali – rekao je Nikolas.

Nikolasu je sumnjivi mladež ubrzo uklonjen – ali operacija je došla prekasno. Naime, Nikolas je imao bilateralnu disekciju vrata – desetočasovnu operaciju uklanjanja limfnih čvorova na vratu. Međutim, 11 dana kasnije, on je primetio još jednu izraslinu iza uha.

Analize su pokazale da Nikolas boluje od kancera i da prognoze uopšte nisu pozitivne. U avgustu ove godine, doktori su mu predvideli još šest meseci života.

– To je kao u filmovima, kada ljudi dobiju loše vesti, oni se jednostavno izbezume – rekao je Nikolas.

Kako mu je oduvek bila želja da proputuje svet, njegovi prijatelji su pokrenuli akciju prikupljanja novca na sajtu GoFundMe i nadaju se da će poslednje mesece svog života provesti sa osmehom na licu.