in

“Tvoj dečko je prepun KOMPLEKSA zbog tvoje visine” : Viša je 20 centimetara, njima to ne smeta, ali LJUDIMA itekako da!

Eli i Lukas su studenti i u srećnoj vezi već osam godina. Iako su po mnogo čemu isti kao i svaki drugi par, jedina vidljiva razlika je u visini. 

Eli je visoka 188 centimetara, dok je Lukas, 168.

 

 

Njih dvoje su krenuli da snimaju za TikTok mrežu te su postali itekako popularni. Ipak, postoje mnogi negativni komentari na račun njihove veze.

 

 

– Volim ovaj trend jer sam ja viša osoba u našoj vezi – napisala je Eli ispod video u kom su ona i Lukas stajali jedno pokraj drugog, a njegova glava je došla do njene brade.

 

 

– Nikada ne bih bila s dečkom koji je niži od mene – glasio je jedan komentar.

-Tvoj dečko je prepun kompleksa zbog tvoje visine. Deluješ kao njegova mama, da li ti se obraća sa “mama” – dodao je drugi.

 -Ljudi vas sigurno gledaju čudno na ulici. Ja nikada ne bih mogla da budem sa toliko nižim momkom – bili su samo neki od komentara.

Lukas je dodao i kako su se na početku veze krili da su zajedno, upravo zbog visine, ali da su onda odlučili da se neće obazirati na komentare drugih ljudi. Od tada njih dvoje često šale na račun njohovih visina. 

– Nemojte slušati druge ljude i nemojte biti u strahu zbog tuđih osuđivanja. Ja sam srećna u svojoj vezi i zadovoljna. Uživajte u vezi i nemojte se opterećivati – poručila je Eli.