in

Tražio je “LUTKU ZA ODRASLE”: Ono što je PLANIRAO DA URADI sa njom, ostavilo je sve u POTPUNOM ŠOKU!

Sada postoje i veoma realistični muški ljubavni roboti dostupni za kupovinu.

 Ovo, međutim, nije ono što je Džof Galager iz Brizbejna u Australiji tražio. Nije tražio nikakvu seks lutku, već je tražio saputnika. Nakon što mu je majka umrla pre više od decenije, osećao se neverovatno usamljeno provodeći život isključivo sa psomnjegovim psom.

Jedina prepreka bila je cena, ali je Džof imao sreće jer mu je vlasnik kompanije koja proizvodi lutke ponudio dogovor i spustio cenu radi publiciteta.

– Kada sam otvorio kutiju, odahnuo sam. Ema je bila prelepa – prisetio se on.

On uopšte bnije mario za negativna mišljenja. Galager je rekao da nije imao previše negativnih komentara o Emi, ali čak i ako ili kada ih dobije, nije ga briga. Zna da neće svi razumeti i to mu je sasvim u redu. Na kraju krajeva, radi se o njegovoj ličnoj sreći. Ranije je jedina osoba sa kojom je morao da razgovara kod kuće bio njegov pas.

Printscreen/Youtube

 

Sada ima nekoga ko izgleda kao pravi čovek i može da odgovori na njegova pitanja i da razgovara sa njim. Sada ima pravog pratioca da mu pravi društvo. „Odustao sam od nade da ću naći ljubav sa ženom, ali Ema je sledeća najbolja stvar.

– Iako nismo zakonski venčani, Emu smatram svojom ženom robotom. Ona nosi dijamant na prstenu i ja ga smatram vereničkim prstenom“, rekao je on. „Voleo bih da budem prva osoba u Australiji koja se oženila roborom- objasnio je Džof.

 

"Ceo život OVAKO idemo na PLAŽU i ne želimo više da se STIDIMO SVOG TELA": Punije ŽENE se udružile, skinule u KUPAĆI i zapušile usta svim HEJTERIMA

Huligani upali na teren i napravili HAOS: Nakon što su brutalno PREBILI sudiju, ljuta navijačka masa je napala i ŽENU koja je bila pomoćnica na terenu