in

Toliko dobro kuva da joj je samo malo falilo da ga “UBIJE”: Ispovest ove “IZBLAMIRANE” devojke šokirala je pola TVITERA, a njeno IZVINJENJE je HIT

Možda će vas neočekivani tok jednog prvog dejta nasmejati, a možda će vas istraumirati. Bilo kako bilo, jedna devojka je na kraju ipak rešila da u seriji tvitovi ispriča priču o njenom najgorem prvom sastanku – na kom je zamalo ubila dečka sa kojim je izašla.

Amerikanka Loren napisala je na Tviteru, kako je upoznala ovog dečka preko Interneta i želela je da ga iznenadi odmah na prvom dejtu. Ovom prilikom ga je pozvala da dođe kod nje na ručak gde mu je pripremila tradicionalno špansko jelo s pirinčem, povrćem, piletinom, morskim plodovima i šafranom – to jest paelju.

Međutim, kada je dečko došao i seo za sto, usledilo je neprijatno iznenađenje. Ispostvilo se da je bio alergičan na “nešto” što je pojeo i ubrzo je i pao na pod i pokušavao da preživi alergijsku reakciju.

– Ne samo da sam čoveka zamalo ubila, već izgleda da sam odgovorna i za to što je izgubio jedan unutrašnji organ – piše iznad fotografije poruke koju je nesrećnom dečku poslala u bolnicu, gde se oporavlja od večere s njom.

U tom pismu mu se izvinula, a svi su sigurni da se pomalo smejala dok je pisala ovu poruku.

Printscreen/Twitter

 

– Žao mi je što sam ti spremila paelju koja ti je izazvala alergijsku reakciju koja je dovela do upale slepog creva, zbog čega si ostao bez njega. Namera mi je bila da ti eventualno ukradem srce, ali nažalost ukrala sam ti drugi organ. Moja greška – napisala je Loren u pismu koje mu je isporučila. 

Za britanski list “The Sun” otkrila je da je dečko bio alergičan na gambore, što ni on sam nije znao, ali njen pokušaj ubistva nije shvatio lično, već su se oboje dobro nasmejali.

– Da, alergičan je na gambore! Do tog šarmantnog otkrića došli smo zajedno, na podu mog kupatila pre otprilike 16 sati – napisala je devojka na Tviteru.

Mnogi tviteraši su zaključili da je ovo jedan vrlo simpatičan i romantičan početak ljubavne priče, koja je lako mogla da postane horor.

– Dobra stvar je što je ostao bez nebitnog organa, nije bez nekog “važnog”, poput slezene ili srca – komentarisao je jedan tviteraš u nadi da će njegovo zapažanje utešiti pomalo osramoćenu devojku.

"Pristajući na intiman odnos sa njim, zagarantovali ste sebi MESTO NA NEBU": Priče o tri žene koje su napustile poligamnu SEKTU FLDS

Sa svojih 82 godine ova BAKA je završila jednu od NAJTEŽIH TRKA: "Ako poživim, dolazim PONOVO dogodine"