in

Svoju ŽENU vara čitave TRI DECENIJE: Sada je ODLUČIO sve da joj prizna, a dobio je ovakav SAVET

– Ja sam muškarac u kasnim 50-im i osećam veliku krivicu zbog svog ponašanja tokom braka. Naime, u braku sam 30 godina i sramota me je da priznam da sam sve vreme imao afere o kojima moja žena ništa ne zna, a jedna od njih je bila sa njenom veoma dobrom drugaricom. Želim sada da ispravim stvari sa suprugom i da prestanem da varam jer je bila bolesna i to me je navelo da shvatim koliko je zaista volim i cenim – napisao je jedan muškarac Miroru.

Nakon što je njegova žena pobedila rak, shvatio je da želi novi početak i da zajedno dožive starost. On smatra da ga je to što se dogodilo nateralo da se iznova zaljubi u nju i sada želi da joj sve prizna, ali zna da je to veliki rizik. – Nemam pojma kako će reagovati, pogotovo nakon što je prebolela rak. Znam samo da to ne želim da imam na savesti do kraja života i da nastavim da lažem osobu koju najviše volim – nastavio je.

– Želite da se oslobodite krivice i prepustite ženi da se nosi sa svime, što je prilično okrutno posle svega što je prošla. Prisiljavate je da reaguje na nešto što se ranije dogodilo, što će joj u ovom trenutku verovatno samo slomiti srce. Verujem da ne treba da se ispovedate samo da biste se osećali bolje, već da se odužite svojoj ženi tako što ćete joj svaki dan pokazati koliko je volite. Naravno, uvek postoji opcija da sve izađe na videlo i da se nekako sazna, ali to je i posledica vaših postupaka koju sada morate da prihvatite. Mislim da treba da uradite ono što će najmanje uznemiriti tvoju ženu – odgovorila mu je Kolin Nolan.