in

Svoju devojku PONUDIO je na Tinderu iz JEDNOG razloga, a ono što je usledilo potpuno ga je ŠOKIRALO – javilo se na HILJADE MUŠKARACA!

Ono što je trebala biti šala, brzo se preokrenulo u crva ljubomore koji se zavukao u glavu muškarca koji je kreirao profil svoje devojke na Tinderu. Čim su njene fotografije osvanule na ovoj mreži za upoznavanje, javilo se mnoštvo zainteresiranih samaca. U samo sat vremena njen je profil prikupio preko 1300 lajkova.

– Pažnja momci! Ako imate osećaj da možete bolje od svoje devojke, napravite na Tinderu profil s njenim fotkama i pogledajte koliko bi drugih muškaraca htelo biti na vašem mestu. Ja sam to napravio kao šalu i moja devojka je dobila preko 1300 lajkova u samo sat vremena. Puno muškaraca poželelo je da bude sa njom- napisao je na Fejsbuku.

Nije spomenuo koliko je to bilo smešno njegovoj devojci.

– Sad joj svako malo napunim kadu, kuvam večeru, slažem veš, masiram stopala, lakiram nokte na nogama… Da, zaleteo sam se. Ne mogu da se takmičim sa čak 1300 muškaraca – dodao je.

Komentari uz njegovu objavu bili su šaroliki, od ljudi kojima je to sve bilo smešno do onih koji su krenuli filozofirati:

‘Nije ti palo na pamet da lajkovi na Tinderu možda nisu najbolje merilo nečije vrednosti. Samo kažem!!!’

‘Ako te iskreno voli, oko nje može biti 10.000 muškaraca, to joj ne bi bilo važno!’

‘Kakvi su to muškarci kojima drugi momci trebaju vrednovati devojku?’, prenosi The Sun.

Odlučila je da napravi žurku povodom otkrivanja pola deteta, ali budući TATA joj je pred GOSTIMA priredio jedno NEPRIJATNO iznenađenje