in

Svi misle da je još u SREDNJOJ ŠKOLI: Niko nikada nije uspeo da POGODI koliko ova MANEKENKA ima GODINA, a prava je senzacija na INTERNETU

Nakon što je otkrila da ima 51 godinu, japanska manekenka Risa Hirako postala je senzacija na Instagramu i drugim društvenim mrežama. Ima savršeno telo, lep ten i lice bez bora. Ponaša se kao devojka. Kaže da se ljudi obično šokiraju kada čuju koliko ima godina i da još niko nije pogodio pravi broj.

Risa je ljubiteljka organske hrane i kozmetike, kao i redovnog vežbanja. – Jedna od mojih omiljenih namirnica je smuti od bademovog mleka, bademovog putera, meda i banane – kaže ona.

Voli i poširana jaja na tostu od kiselog testa sa šakom spanaća i morskih plodova. Uglavnom vodi računa da se zdravo hrani, ali ponekad prizna da malo zgreši i posegne za poslasticama poput čokoladnog pudinga sa sladoledom.

„Uživam u ishrani sa malo ugljenih hidrata sa puno zelenog lisnatog povrća, namirnicama sa visokim sadržajem proteina i zdravim mastima kao što su ekstra devičansko maslinovo ulje i avokado“, rekla je ona.

Kaže da uživa u načinu života modela. Kada ne putuje u glamurozne gradove poput Los Anđelesa, voli da se fotografiše u svakodnevnim aktivnostima – šeta, vežba, uživa na plaži…

 Izuzetno vodi računa o tome da štiti kožu od sunca.

 

– Za sebe mogu da kažem da sam religiozna po pitanju nanošenja SPF-a i izbegavanja preteranog izlaganja suncu. Takođe, često nosim šešir kao zaštitu – dodala je ona.