in

SVE STANE U TRI REČI: Ima 102. godine, a ovo je njen recept za dugovečnost i zdravlje

Eni Mej Belin ima pune 102 godine a postala je prava internet zvezda zahvaljujući svom objašnjenju tajne dugog života i zdravlja!

“Gledam svoja posla”, rekla je Eni i njen životni moto je postao viralan preko noći. “A i puštam druge da gledaju svoja posla. To ne znači da ne volim ljude i da s njima ne pričam i ne družim se”, objasnila je ona.

Svi kažu da su, sigurno, i genetika i način ishrane odigrali neku ulogu u njenoj dugovečnosti, ali ipak životna filozofija od tri reči ne prestaje da intrigira ljude.

“Majka me je uvek učila da se ne bavim ogovaranjem. Znala je da kaže – treba šest meseci da čovek uspe da sagleda svoja posla i šest meseci da pusti druge da i oni gledaju svoja posla. I, dok se okreneš, šest plus šest meseci, ode godina”, kaže Eni.

Veliku ulogu u njenom životu igraju vera, Bog i 10 božjih zapovesti pa redovno odlazi u crkvu i druži se sa drugim članovima.

“Veoma je druželjubiva i vedra”, kaže njen sveštenik.

 

Posle ČETIRI godine konačno ga je uhvatila u LAŽI i razotkrila veliku TAJNU: "Imamo zajedničkog sin koji izgleda NIKADA neće upoznati baku i deku"