in

“Svastika me JAKO PRIVLAČI, maštam o tome da sam s NJOM u krevetu”: Bio je iskren pred svojom ŽENOM, a evo šta mu je ona uradila

– U srećnom sam braku već 17 godina sa svojom divnom suprugom i želim da tako i ostane. Imamo odličan seksualni život, uprkos tome što godinama patimo od nekih zdravstvenih problema, i oboje smo u srednjim četrdesetim godinama. Volim je i ne mogu da zamislim život bez nje – napisao je jedan muškarac u pismu namenjeno spisateljici Kolin Nolan, koja daje ljubave savete.

On misli da su on i njegova žena srodne duše, ali postoji jedan problem. Njegova supruga ima mlađu sestru koja je fizički veoma privlačna, a njega privlači i seksualno. Oseća veliku požudu prema njoj i ne može to da izbaci iz glave.

– Čak sam se i šalio sa suprugom na tu temu. Šala je bila u stilu, hajde da probamo da vodimo ljubav u troje, ali ona nije pristala na to, a ja to poštujem. Oboje smo prilično konzervativni. Ne želim da zeznem stvari sa svojom ženom. Njena sestra ne zna da gajim takva osećanja i na sreću ne živi u našoj blizini. Kako da umanjim ovu požudu prema njenoj sestri? 

– Normalno je da druge ljude smatrate privlačnima, čak i ako ste u srećnoj vezi. Važno je kako na to reagujete. Jasno je da vođenje ljubavi u troje nije pravo rešenje! I izbegavajte da budete sami sa njenom sestrom, kako ne biste bili u iskušenju da joj kažete šta osećate. Zamislite posledice te afere. Zamislite kako bi se vaša žena osećala. Realnost se razlikuje od fantazije. Ovo ste već jednom spomenuli ženi, nemojte više govoriti o tim osećanjima koja imate jer bi to zaista moglo da povredi njeno samopouzdanje. To bi čak moglo i da okonča vaš brak – odgovorio je Kolin.