in

Supruga me je savetavala da nađem ljubavnicu: Našao sam TRI devojke za zabavu, a sad nisam u stanju da joj saopštim šta se desilo

Počeo sam da imam odnose sa tri mlađe žene i bilo je super, ali sada je jedna od njih zatrudnela. Imam ženu sa kojom sam već 33 godine i sada ne znam kako da joj priznam šta se desilo – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Njihov brak je bio sjajan, sve dok njegova žena nije ušla u pedesetu. Stvari su se brzo promenile jer više nije želela seks, što je izazvalo velike svađe između njih. Jednog dana, njegova žena je pukla i rekla mu da nađe drugu ženu ako zaista toliko želi seks. – Rekla je da je već neko vreme razmišljala o tome. Seks joj nije bio važan i izgubila je libido.

– Njen predlog mi se činio kao savršeno rešenje, jer nisam želeo da okončam svoj brak. Počeo sam da se viđam sa tri mlađe devojke i bilo je super. Ali onda je jedna devojka otkrila da je trudna. Ona želi da zadrži bebu i ne želi ni da razmišlja o abortusu – nastavio je on.

– Moraćete samo da budete iskreni i da joj kažete da ste, ako ona zadrži bebu, odgovorni za finansijsku i eventualno emotivnu podršku deteta, ali ne i za nju. Bojim se da će joj to biti težak put jer nije lako biti samohrana majka. Ako zadrži dete, moraćete da objasnite stvari svojoj ženi, a možda će vam biti potreban i savet nekog para ako želite da vaš brak opstane, odgovorila je Deidre.