in

Srpkinja je pitala za SAVET, ali ove odgovore NISMO OČEKIVALI: Evo koliko VREMENA je potrebno da se posle MUŽA nađe NOVA LJUBAV!

 

Ako ste raskinuli sa muškarcem ili se razveli od muža, verovatno je jako važno koji je razlog raskida. Da li je u pitanju njegova nevera, okrutnost, grubost, nespremnost da snosi odgovornost i rad. U tom slučaju pomirenje nije rešenje.

Jedna žena je u dilemi i na Tviter nalogu je postavila pitanje:

– Posle muža,koliko vremena je potrebno da poželiš opet da budeš sa bilo kojim muškarcem?Ovo pitam za savet.

printscreen/Tviter

 

– Zavisi da li je umro ili si se razvela… Ako je umro, neke nikada ne požele drugog. Nekima, opet, treba manje, zavisno od toga kakav je bio brak. Kod razvoda – godinu dana je minimum da se “vratiš na fabrička podešavanja” – napisala je jedna korisnica ispod pitanja.

Međutim, nisu izostali ni šaljivi komentari. 

printscreen/Tviter

 

– Kažu babe iz mog kraja… Kad skineš maramu crnu sa glave pa je metneš na gu*icu… Znači godina. Inače zavisi od drugih pratećih okolnosti.

printscreen/Tviter

 

Jedna žena je napisala lično iskustvo. A ono nimalo nije optimistično.

printscreen/Tviter

 

– Meni je bilo potrebno šest godina, samo nemoj biti luda kao ja.

Bilo je i iskrenih, konstruktivnih saveta, gdje je jedna korisnica savetovala da posle raskida nikako ne treba da se žuri. Jer može da bude još gore.

printscreen/Tviter

 

– Mislim da žena prebrzo to poželi iz ne znam kog razloga, ali u većini slučajeva je tako i to bude pogrešno. Treba pustiti puno vremena jer žena nije spremna za novi početak brzo. Ja mislim tri godine. Možda se čini puno ali tek kad oseti da je ponovo svoja i stabilna.

Kakvo je vaše iskustvo i šta vi mislite koje je optimalno vreme da se preboli bivša ljubav i krene dalje?

 

 

BONUS VIDEO