in

SREĆA U NESREĆI: Bio je SLEP 20 godina, a onda ga je udario automobil – Ja sam NAJSREĆNIJI čovek, sve se promenilo

Nesreća mu je potpuno promenila život. Udario ga je auto, ali je u isto vreme povratio davno izgubljeni vid. Ova neverovatna priča iznenadila je čak i lekare koji se nikada ranije nisu susreli sa takvim slučajem. Gospodin Januš može da govori o sreći u nesreći i pravom čudu.

Čovek skoro ništa nije video za 20 godina. Jedno oko mu je bilo potpuno nefunkcionalno, a drugo je moglo da razazna samo konture i jako svetlo.

– Sve je počelo da se menja dok sam bio u bolnici – rekao je za lokalne novine.

U roku od dve nedelje nakon što ga je udario automobil, gospodin Januš je povratio vid . Sada ne mora ni da nosi naočare.

Lekari ne mogu da objasne ovaj misteriozni oporavak. Sumnjaju da je muškarac povratio vid zahvaljujući kombinaciji lekova koji su uzimani tokom ortopedskog lečenja.

Sada gospodin Januš uživa u svom životu i ponovo je postao srećan čovek i spreman za rad. Češće sam odlazi od kuće i nalazi posao. On je radnik obezbeđenja u bolnici u kojoj je završio posle nesreće.

Bolna ispovest TANJE koja je SILOVANA prvi put s 10 godina: "To mi je radio ČETIRI godine, sa 12 sam pokušala da se ubijem"