in

Srceparajuća ispovest oca iz Avganistana, koji je morao da PRODA ćerku (4) rasplakala je ceo svet: “Nemam izbora, radim to iz očaja, ali mogu da je otkupim”

Bivši policajac, Mir Nazir (38) suočio se sa najtežom odlukom u svom životu. Naime kako bi uspeo da prehrani porodicu mora da proda svoju ćerku za 420 dolara vlasniku jedne radnje u kojoj radi kao čuvar, a koji nema dece, prenosi britanski “The Sun”.

– Radije bih umro nego da dođem u situaciju da prodam svoju rođenu ćerku – rekao je prvenstveno Nazir.

Nažalost, pošto se našao u situaciji gde njegova porodica nema od čega da se prehrani i da živi, teška i slomljena srca doneo je odluku da svoju ćerku proda čoveku koga poznaje, uz mogućnost da je ponovo otkupi kada sakupi istu količinu novca za koju ju je i pordao.

– Moja smrt ne bi spasila nikoga u mojoj porodici. Ko bi onda hranio moju drugu decu? Ovde se ne radi o izboru. Radi se o očaju. Dobio sam ponudu od vlasnika prodavnice, čoveka koga poznajem i koji nema dece – reako je otac devojčice koja je poslužila kao zalog i žrtveno jagnje kako bi njena porodica mogla da preživi.

Za britanski list je dodao da je odbije prvobitnu ponudu od 20.000 avganistanske valute, već da je sada u pregovorima za 50.000 jer ne može svoju ćerku da proda po tako niskoj ceni.

Nazir se nada da će njegova ćerka imati i bolju budućnost sa vlasnikom radnje u kojoj će moći da radi.

– Možda će imati bolju budućnost radeći u radnji od, nego da ostane sa mnom, a ta cena bi mogla spasiti moju porodicu – ističe nesrećni otac četvorogodišnje Safije.

Devojka rekla da ne voli ŽGOLJAVE, pa razbesnela muškarce u Srbiji: “Devojko, tebi treba trosed a ne dečko”