in

Snimak koji je NASMEJAO 11 miliona ljudi: Devojka sva srećna uhvatila BIDERMAJER, a onda je videla REAKCIJU svog dečka

Jedan od najupečatljivijih detalja na svakoj svadbi je svakako bacanje bidermajera. Uzbuđenje raste dok se mlada priprema da preko glave baci buket ka svojim drugaricama i gošćama jer verovanje kaže da ona koja ga uhvati ide njenim stopama, udaće se ubrzo posle nje.

Sve bude zanimljivije ako je tu prisutan i dečko one koja uhvati bidermajer, pa obično kreću zadirkivanja i šale da može da se oprosti od momačkog života i da mu se brak smeši. Na jednoj svadbi pak desilo se nešto što mnogi nisu očekivali.

Mlada je u restoranu bacila bidermajer i jedna od gošći se prilično potrudila da ga baš ona uhvati. Kada je u tome i uspela, okrenula se prema svom dragom da vidi njegovu reakciju. A ta reakcija je bila takva da se snimak munjevito širi društvenim mrežama, pa ga je pogledalo preko 11 miliona ljudi.

 

 

Kisela faca, tup pogled bez imalo radosti… tako je dotični doživeo taj trenutak.

Sada mnogi komentarišu kako njih dvoje očigledno nemaju istu viziju zajedničke budućnosti i da je njihiov odnos posle toga na klimavim nogama. Dobro što je uhvatila buket, pa se sada brzo uverila da možda bolje da potraži drugog dečka…

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO