in

“Služila si samo da odvraćaš pažnju neprijatelju!?”: Nakon što je Aleksandra izbacila fotografiju u VOJNOJ uniformi usledile su STRAVIČNE uvrede!

Aleksandra Vojvodić je nedavno na Tviteru iskusila vrhunac sajber nasilja, a povod za gnusno vređanje bila je njena fotografija.

Naime, Aleksandra je podelila svoju fotografiju u uniformi i napisla: “Izvinjavam se svima kojima je zasmetala ova fotografija, pa su me prijavili. Napustila sam vojsku, a ovo je kada sam dobila potporučnički čin. Kao što rekoh, nisam general, ali imam pogled okrenut budućnosti.”

 

 

Slika u uniformi ne bi trebalo nikome da zasmeta i mnogima nije jasno zašto se ovo ponižavanje dogodilo.

Jedan korisnik “Tvitera” dao je sledeće obrazloženje:

– Ako nisi više u uniformi glupo je da objavljuješ… voljno!

Međutim, Aleksandra je potom objavila negativne komentare koji su bili na račun toga što je napustila vojsku, ali i toga da se njen profesionalizam dovodi u pitanje, samo zbog toga što je žensko.

Printscreen/Twitter

 

Printscreen/Twitter

 

Printscreen/Twitter

 

Printscreen/Twitter

 

Zaustavite nasilje

Ljudi nisu još podigli svest o sajber nasilju. I pored slučaja sa Kikom, nastavljaju sa vređanjem i lečenjem frustracija krijući se iza monitora. Moramo shvatiti kuda ovo ide i važno je suzbiti internet nasilje, kao i svako drugo verbalno, fizičko ili seksualno. 

Ako mislite da ste žrtva nasilja, prvi korak je da potražite pomoć od osobe kojoj verujete, a neophodno je i da se o tome javno govori.

RODITELJI PAŽNJA! Jutjuberku je ubilo SAJBER nasilje, a naš psiholog objašnjava kako da zaštitimo DECU dok ne bude kasno

Ako se nasilje dešava na društvenoj mreži, blokirajte nasilnike i da prijavite negativne komentare toj društvenoj mreži. Kompanije moraju da štite svoje korisnike, a od pomoći su i sakupljeni dokazi – poruke i slike koje dokazuju da ste bili izloženi nasilju.

Ona je SIMBOL za volju i TRUD: Iako je ušla u DEVETU DECENIJU uradila je ono što neko ne uradi dok je mlad!

"Ovo je TRADICIJA": Žena razmišlja da OSTAVI svog budućeg supruga zbog njegovog BIZARNOG zahteva