in

Scenario kao iz BAJKE: Sreli su se jednom u autobusu, a nakon DVE GODINE desilo se nešto POTPUNO NEVEROVATNO!

Na početku videa, dizajnerka – koja je iz Sijetla u Sjedinjenim Državama – objasnila je da joj je u dva navrata zapeo za oko jedan momak i to u javnom prevozu. U pokušaju da ga konačno pronađe nakon njihovih kratkih susreta, upustila se u potragu za njim na jednoj aplikaciji za upoznavanje.

U opisu svog profila rekla je: “Razmenili smo poglede u autobusu 70 u novembru 2019. i ponovo u januaru 2020. Ako se prepoznaješ daj mi super lajk.” Igrom slučaja, momek je imao profil na ovoj aplikaciji i kada je video opis, posluđao je zahtev dizajnerke. 

Momak zvan Greg napisao je: “U redu, ovo je možda sramotno … Ali mislim da pričaš o meni u svom opisu?”

Odgovorila je da je on “100 odsto” momak kojeg je tražila i brzo su se dogovorili da odu na piće. Ovaj video koji je je zbog srećnog kraja pokupio više od 100.000 lajkova i pogledan je više od 600.000 puta.

 

Jedna osoba je napisala: “O moj bože, ovo može da bude film”, a druga je napisala “Ovo je najbolja ljubavna priča koju sam do sada čula”. 

Devojka iz Sijetla je u naknadnom videu otkrila da je prvi izlazak trajao 11 sati, drugi devet sati, i treći je trajao 11 sati.

Navodeći je je obavestila sve da su sada zvanično momak i devojka i dodala: “Suvišno je reći da volimo da se družimo.” 

SKANDAL na venčanju: Deveruša je morala da se OŠIŠA zbog zdravstvenog problema, a onda je mlada odlučila da je IZBACI sa svadbe!