in

Saznala sam da me muž vara odmah nakon venčanja: Ubrzo me upoznao sa svojom ljubavnicom

– Samo nedelju dana posle venčanja saznala sam da me muž vara sa osobom koja nam je bila gost na venčanju. Sada ne znam da li da odem ili da pokušam da popravim naš brak. Ja imam 29 godina, a moj muž 34 godine. Venčali smo se u septembru, posle tri godine zabavljanja. On je bio ljubav mog života i verovala sam mu bezuslovno. Ali sve se promenilo kada sam tokom našeg medenog meseca saznala za njegovu aferu – napisala je jedna žena za The Sun.

Suočila se s njim i on je to prvo negirao, da bi na kraju priznao da je imao aferu koja je trajala godinama. Molio ju je za oproštaj i tvrdio da je afera okončana pre venčanja i da ju je zauvek napustio. Takođe je obećao da će ovu ženu izbaciti iz svog života.

– Ne znam da li mogu da verujem jednoj reči koju je rekao. Poverenje je nestalo. Moji prijatelji kažu da se naša veza nikada ne može oporaviti. Da li da odem i ostavim ga sada ili da se borim da popravim naš brak? – upitala je stručnjaka.

– Moguće je da se neki parovi oporave od prevare. Međutim, vaš muž je bio u vezi sve do vašeg venčanja, priznao je to samo zato što ste saznali, i čak vam je dozvolio da upoznate drugu ženu na dan venčanja. Ima mnogo toga da se oprosti. Pitam se da li neko tako vešt u laganju zaista ima savesti ili može da se promeni. Ako želite da popravite svoj brak, ili čak i ako odlučite da odete, mislim da vam je potrebna profesionalna podrška. Razmislite o savetovanju koje će vam pomoći da sredite svoja osećanja, odgovorila je Deidre.