in

Sara je na dan preseljenja kod DEČKA doživela PAKAO: Stigla je poruka koja joj je otkrila neviđenu PREVARU!

Kada veza postane ozbiljna, sledeći korak je zajednički život. Tako je i jedna devojka na svom TikToku ispričala njeno skorašnje iskustvo baš o takvoj situaciji. 

Trebala je da se useli kod dečka sa kojim je bila osam meseci u vezi, ali se onda desilo nešto što nije očekivala. 

Naime, taj dan je trebala da krene kod njega i prabaci sve svoje stvari,  usledio je poziv i to od njegove žene, sa kojom je godinama u braku.

– Jutro pre nego što je trebalo da krenemo sa zajedničkim životom, dok sam se pakovala poslao mi je poruku “hej, možeš da me pozoveš”. I ja sam ga pozvala, a njegova žena se javila – kaže Sara.

 

 

U nastavku videa dalje objasnila splet događaja i okolnosti i oktirla da je sa druge strane telefona bila žena njenog dečka, za koju nije znala da postoji. Ona je počela u jednom momentu da joj preti preko telefona.

– Nikad nisam bila toliko začuđena u svom životu. Muškarci me i dalje zadivljuju – rekla je Sara i dodala da je tada stavila tačku na svoju vezu.

Sara je kasnije objasnila kako nikada nije sumnjala u njegovu vernost, a otkrila je i da su oni živeli u jednom gradu, a njen dečko bi svakog dana putovao u drugi na posao. U tom gradu živela je njegova porodica.

Devojka je dalje rekla kako je poslala poruku njegovoj sestri da proveri da li zaista ima ženu, odgovor od nje nikada nije dobila. Međutim istog trenutka pozvala ju je ponovo žena njenog sada već bivšeg dečka kada joj je rekla da prestane da uznemirava njenu porodicu.

BONUS VIDEO