in

Samu sebe je nominovala za NAJGORU majku godine: “Ne znam kako da se družim sa ćerkom, stalno mi je dosadno”

Anonimna mama obratila se korisnicima foruma “Net mums” kako bi potražila savet vezano za svoj odnos s 9-godišnjom ćerkom.

Naime, kako piše u objavi, druženje s malenom joj je – dosadno.

– Znam da će zvučati grozno, ali vas molim da me ne osuđujete. Imam 9-godišnju ćerku i jednostavno ne znam kako da se družiti s njom. Nisam opuštena s njom, ne znam kako razgovarati. Brinem oko nekih drugih stvari u životu i nisam prisutna u trenutku. Dani su tako dugi… Ona mi priča o video igricama, gledam je kako pleše, idemo napolje… Ali sve je to nekako dosadno. Pitam se, jesam li ja loša mama zbog ovoga – napisala je anonimna žena koja je ovom prilikom zamolila ostale korisnice foruma da joj upute neki savet u vezi ovog problema.

Iako se žena spremila na lavinu osude, komentari i podrška ostalih mama ju je prijatno iznenadila. U većini slučajeva su joj se javljale majke koje trenutno imaju isti problem.

– Imam 8-godišnjeg sina i saosećam sa tobom. Ne znam što da radimo, možda bismo se trebali vratiti nekim aktivnostima koje smo oboje voleli kada je bio manji, poput posećivanja farme.

Jedna žena je predložila da počne da radi stvari koje devojčica voli, poput igranja videoigrica kako bi se bolje upoznala sa njenim hobijem, prenosi “The Sun”.

Mnoge majke su je utešile činjenicom da je sasvim normalno da joj neće biti zabavno da provodi 24 sata sa detetom.

– Ponekad je dovoljno samo praviti se da ih slušamo i posvetiti im malo pažnje, ali ne moramo imati organizovan celi dan pun aktivnosti.

"Svaki dan isto pitanje - da li ću preživeti?": Umesto cveća, za 8. mart dobila je STRAVIČNU dijagnozu i tada kreće Natašina borba za ŽIVOT