in

Prokletstvo dobitnika LUTRIJE: Najmlađa milionerka priznala da žali što je dobila NOVAC, pobedu ne bi poželela ni najgorem neprijatelju

Pobednica Evromiliona Džejn Park otkrila je popularnom američkom voditelju tok šoua dr Filu da “ne bi poželela pobedu nikome”.

Ljudi koji osvoje veliku nagradu često zažale, ali Džejn je otkrila da joj je to promenilo život i da je ubrzo počela sa kozmetičkim tretmanima lica i tela.

Jedan od tretmana koji je želela bio je podizanje zadnjice 2017. godine, zbog čega je otišla u Tursku. Tamo je doživela užas – imala je ekstremnu reakciju na anestetik posle operacije, zbog čega joj je lice danima bilo otečeno. Sumnjalo se na sepsu, umalo nije izgubila život zbog te operacije.

– Bukvalno sam mislila da ću umreti. Ne znam šta mi je, a rekli su mi da imam reakciju na anesteziju – rekla je Džejn.

Ali izvukla se i umesto da stane, nastavila je da ide na tretmane ulepšavanja. Naime, samo u 2021. godini potrošila je oko 57.000 funti na lepotu, piše Miror.

U epizodi pod nazivom „Prokletstvo lutrije“, Džejn iz Edinburga govori o lošoj strani svoje nagrade od milion funti. Nakon pobede, suočila se i sa pretnjama smrću i uhođenjem, što ju je dodatno potreslo.

Dobitni tiket je bio prvi lutrijski listić koji je ikada kupila. Džejn je u više navrata javno govorila o svom dobitku na lutriji, uključujući emisije “This Morning” i “Loose Women”, kao i pojavljivanje u BBC-jevom dokumentarcu pod nazivom “Teenage Millionaire: The Year I Won The Lottery”.