in

“Prijatelji nisu mogli da me PREPOZNAJU”: Sara je ranije doručkovala HAMBURGERE, a danas se hvali kako je smršala 40 KILOGRAMA

Sara Patison trošila je do 9.500 evra na godišnjem nivou na brzu hran, a pošto je često “umirala od gladi” kasno uveče dostava joj je bila pravi spas. Zbog toga je ova 26-godišnjakinja imala čak 110 kilograma i kako i sama kaže, bila je jako tužna.

– Osećala sam se jako tromo i jednostavno mi je bilo teško da stojim i kuvam, pa sam zato stalno zvala dostavu i jela brzu hranu – objasnila je Sara.

 

Međutim, pošto je dobila poziv da se među prvima vakciniše vakcinom protiv kovida – jer je bila u ugroženoj grupi zbog svoje kilaže i loše zdravstvene slike, odlučila je da se posveti sebi i smrša, kako bi očuvala svoje zdravlje!

– Uvek sam želela da smršam, a kada mi je rano ponuđena vakcina protiv COVID-19 jer sam imala višak kilograma, znala sam da moram nešto da uradim – rekla je za “Metro”.

 

U aprilu 2021, Sara se pridružila grupi za mršavljenje i posvetila se rigoroznoj dijeti, ali je priznala da je prva četiri meseca jela samo suplemente za zamenu obroka kako bi izgubila višak kilograma. Ovo je bilo posebno izazovno za mladu devojku koja je ranije svako ujutru doručkovala hamburgere.

– Prva četiri dana su bila zaista teška. Nekada sam jela toliko hrane pa je bilo zaista teško unositi samo oko 600 kalorija dnevno – rekla je devojka.

Ali dijeta je uspela i Sara je uspešno počela da gubi kilograme. Sada, samo nekoliko meseci kasnije, izgubila je 40 kilograma i sada sa ponosom kaže da ima 70 kilograma, ali se nada da će nastaviti da mršavi.

 

Sada preferira domaća kuvana jela sa puno povrća, koja sprema na parim.

– Osećam se mnogo bolje nakon što sam smršala, konačno ponovo imam energije. Uvek sam izmišljala izgovore zašto ne mogu da odem negde i nikada nisam htela da me fotografišu. Sada sa zadovoljstvom poziram za fotografiju, a prijatelji su me jedva prepoznali – zaključila je Sara.

Osim što joj se zbog ove promjene poboljšalo fizičko i psihičko zdravlje, Sara je uštedjela i znatnu svotu novca!

 

Posle žustre svađe sa ženom kao da je PROPAO u zemlju, ni policija nije mogla da ga nađe: 10 godina kasnije usledio je ŠOK