in

Pre PRVOG sastanka ukucala je ime potencijalnog dečka na GUGLU: Devojku je samo oblio HLADAN znoj i nikada više mu se nije JAVILA

 Šejna Kej Kardvel je počela da se dopisuje sa dečkom preko aplikacije, ali je imala sreće što ga je prvo “proguglala”, a zatim je poželela da na TikToku podeli svoje iskustvo.

Kada je ukucala ime momka na Guglo saznala je da je ranije bio hapšen i to zbog otmice. Devojka se sledila kada je videla. Upozorila je sve devojke na to šta bi moglo da se desi kada ideš na dejt preko aplikacija.

– Kada je trebalo da odem na sastanak odlučila sam da ga ’proguglam’ i videla da je bio hapšen zbog teške otmice – rekla je Šejna u videu koji ima skoro 400.000 pregleda.

Mnoge je njena priča podstakla da podele svoja horor iskustva.

 

 

– Momka koji me je preklinjao da izađemo na sastanak, a koga sam odbila, kasnije sam proguglala i videla da je hapšen zbog napada na radnika brze pošte u njegovoj kući – napisala je jedna devojka.

– Ja sam otvoreno pitala jednog momka šta bi se desilo da ga proguglam, a on mi je rekao da mi se ne bi svidelo. Optuživan je za seksualne napade – prokomentarisala je druge devojka.

– Moja prijateljica je guglala dečka nakon sastanka – bio je osuđen za ubistvo čivave svoje bivše devojke, koju je pretukao mrtvim psom. Prvo guglajte – jedan je od komentara.

BONUS VIDEO